La cistella és buida.

Equip

A bcn art/ diffusion pensem que per orientar o aconsellar de manera qualificada i professional, en l’especialitzat terreny de l’art, cal una notable dosi d’experiència, afegida a la il·lusió per la innovació. Els dos factors ajuden a dialogar amb fluïdesa, tant amb nous compradors interessats com davant d’experts col·leccionistes.
Revisat i valorat el nostre historial de galeristes, donem per consolidada la nostra preparació per a ser consultors i alhora gestors en un àmbit tan complex com la consultoria i assessoria d’art.
La necessària línia de continuïtat i experiència, que prové de l’antiga Galeria Pèrgamon i Pergamon Quatre, es manté amb els nostres dos consultors:

Amor Marsé i Antoni Valero.

No ens podia faltar però, ni el factor il·lusió, ni una renovada aposta per la creació actual. Per tant, s’ha incorporat a l’equip una jove professional al front de l’administració i la gestió innovadora:
Marta Algara Marsé

Comptem també amb un “quart element” de l’equip...el Principal Obert: un nou escenari per la comunicació, la presentació i l’oferta d’obres d'art. A més de poder consultar aquest web, serà molt plaent de rebre’ls per parlar assossegadament d’art i d’artistes mitjançant visita concertada.